Mentorvirksomhed
Et skub i den rigtige retning
Har du lige startet din egen virksomhed? Eller går du rundt og overvejer at blive iværksætter, men synes det er svært at tage skridtet? Der er mange spørgsmål, der skal afklares, når man kaster sig ud i det selvstændige liv. Undervejs vil du opleve mange udfordringer, og til tider kan det måske føles svært at se lyset og komme videre. Så kan det være en rigtig god ide at alliere sig med en person udefra, som kan komme med indspark, gode og konkrete råd og give et skub i den rigtige retning.

Jeg har mange års erfaring i dansk erhvervsliv og kan bl.a. tilbyde videndeling, udveksling af erfaringer, løbende personlige samtaler, og måske kan jeg også hjælpe dig med at udvide dit netværk.

Én af de mest hyppige fejl, en ny iværksætter begår, er at søge for lidt rådgivning før etablering af eller køb af en virksomhed. Det er afgørende, at man har en virksomhedsplan, en realistisk økonomi, at man har sat sig ind i markedet og ikke mindst, at man tør og kan se mulighederne, før man kaster sig ud i sit projekt.

Jeg har gennem mange år beskæftiget mig med iværksættere og etableringer af virksomheder, generationsskifter og virksomhedskøb og -salg. Igennem mit arbejde har jeg også beskæftiget mig med udviklingen af området inden for det politiske liv og ved derfor, hvad der sker netop nu, og hvad man skal være særligt opmærksom på i forhold til fx lovgivningen.

Ring og få en uforpligtende snak på tlf.: 40 30 76 63
Det første møde er gratis!

Kvindelige iværksættere 
A-M Kristensen - Kildehøj 11 - 4040 Jyllinge - Telefon +45 40 30 76 63